visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

KÖZLEMÉNY 7. (2020.07.13)

2020. July 13., Monday 0:00

Tisztelt Utasaink!

Az utóbbi napokban megjelent különböző, az utazások által érintett országok kormányzati intézkedései miatt az irodánk által szervezett utazásokkal kapcsolatban, az utolsó információk és a mai napon érvényes jogszabályok alapján az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

1. A hivatalos információk és érvényes új jogszabályok alapján (magyar és görög) a Görögországba repülővel utazó magyar utasok negatív teszt nélkül utazhatnak az országba és onnan a hazaérkezést követően nem kerülnek karanténba, mert Görögország a mai napon zöld (szabadon utazható) országnak minősül. A PLF (Passanger Locator Form) online kitöltése továbbra is belépési feltétel, melyet a travel.gov.gr oldalon lehet elérni!

2. A hivatalos információk és a legfrissebb jogszabályok alapján (magyar és görög) a Görögországba közúton érkező (autóbusszal vagy személygépkocsival utazó) magyar utasok 2020. július 15. hajnali 00:00-tól (különböző görög kormányzati oldalon 2020. július 14. 06:00 órától) csak 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR COVID-19 teszt bemutatásával léphetnek Görögország területére. A PLF (Passanger Locator Form) online kitöltése továbbra is belépési feltétel, melyet a travel.gov.gr oldalon lehet elérni!

A fentiek figyelembevételével a holnapi, 2020. július 14-én megjelenő tájékoztató közleményünkben fogunk a már befizetett utazásokkal illetve azok esetleges módosításával/lemondásával kapcsolatosan a lehetőségekhez mérten könnyítéseket és új alternatívákat kínálni Utasainknak.

Irodánk valamennyi munkatársa továbbra is azon dolgozik, hogy minden Utasunk elégedett legyen szolgáltatásainkkal és csodálatos élményekkel gazdagodjon nyaralása során!

Köszönjük türelmüket és bizalmukat!

Apollon Travel Kft.

2020. július 13.