Apollon Travel - Santorini
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
Triad Homes
GNTO
Miele

Törzsutas Program (Apollon Travel Club Card)

Az APOLLON TRAVEL Utazási Iroda 2004-ben elindított törzsutas programját, az idei szezonban is folytatja.

Utasaink, akik az APOLLON TRAVEL Utazási Iroda szervezésében 2004 óta, legalább egy alkalommal utaztak, vagy bármilyen szolgáltatást igénybe vettek, APOLLON TRAVEL Clubkártyát kapnak. A kártya mindig a foglalásban feltüntetett szerződő fél nevére szól és a kedvezmény a kártya tulajdonosának bármely, következő foglalásánál jár.

Az APOLLON TRAVEL Clubkártya minden, az irodánk által szervezett utazásból, illetve bármely, a katalógusunkból kiválasztott és igénybevett szolgáltatásból, (kivéve a repüléssel kapcsolatos díjak és illeték, valamint a vidéki autóbuszos transzfer árát ) 5 % kedvezményre jogosít. A kedvezményt a katalógusban feltüntetett árakból és bármilyen kedvezményes árból is igénybe lehet venni, (kivéve az akciós utak és last minute utak). A törzsutas kedvezmény az ultra first minute és a first minute árakból is igénybe vehető!

A kártyát az első foglaláskor állítjuk ki és a következő foglalásnál lehet először felhasználni.

A kedvezmények igénybe vehetők az APOLLON TRAVEL Utazási Irodában és budapesti, valamint vidéki partnerirodáiban is.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy amennyiben törzsutasok, azt foglaláskor jelezzék. Utólag, technikai okok miatt nem tudjuk érvényesíteni a törzsutas kedvezményt!