Apollon Travel - Santorini
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
Triad Homes
GNTO
Miele

Chalkidiki

Barátságos, kényelmes szállodát keres, távol a felkapott üdülőhelyek szüntelen nyüzsgésétől? A Chalkidiki-félsziget középső földnyelvén, Görögország egyik legszebb természeti adottságokkal bíró vidékén, Sithonián kínálunk Önnek szálláshelyeket. Változatos partszakasz, sziklás tengeröblök, homokos és kavicsos tengerpartok a felhőtlen kikapcsolódás ígéretével várják a látogatókat. Szálláshelyeinket Gerakini, Psakoudia, Elia, Kalamitsi településeken és azok közelében ajánljuk. A szállodák mindegyike ideális kiindulópont a környék természeti szépségeinek és történelmi emlékeinek felfedezéséhez.
Szép, gondozott kertben épült középkategóriás szálloda. Azoknak az utasoknak ajánljuk, akik a tengerparthoz közel szeretnék eltölteni szabadságukat.
A nyugodt pihenést kedvelő Utasainknak ajánljuk. A környéken néhány taverna és kávézó várja az idelátogatókat. A parti sétányon beach-bárok is találhatók, a tengerparton napernyők és napozóágyak bérelhetők.
A tengerparthoz közel, a központban épült szálloda. Minden korosztály számára és családoknak is ajánlott.
Magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó szálloda. Azoknak az Utasainknak ajánljuk, akik luxus környezetben szeretnék eltölteni szabadságukat.
left
right