visitgreece.gr
Hírlevél feliratkozás
INFORMÁCIÓ
(+36) 1 269 5855 info@apollon.hu
VisitGreece
Triad Homes

KEDVES TÖRZSUTASAINK ÉS LEENDŐ UTASAINK!

Irodánk immár 22 éve kínál programokat a mediterrán térség méltán népszerű régiójában, Görögországban. A görög úti célok egyik legszélesebb választékát kínáló magyarországi utazásszervezőként küldetésünknek tekintjük, hogy Görögország minél több területét ismertessük meg Vendégeinkkel. Ezt bizonyítja több százezer elégedett Utasunk, akik kellemes, feledhetetlen nyaralásának megszervezésében közreműködhettünk. A jövőben is azért dolgozunk, hogy megkeressük és megjelentessük kínálatunkban a legkülönbözőbb sajátosságú úticélokat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan több autóbuszos és repülős útnál is bővítettük mind apartmanos, mind szállodakínálatunkat. A 2019-es szezonban egy különlegességgel is bővítettük úti céljaink sorát. Az Égei-tenger egyik gyöngyszemén, Milos szigetén ajánlunk nyaralási lehetőséget. Az Aegean Airlines légitársaság menetrend szerinti járatainak köszönhetően Santorini és Mykonos mellett a Kiklád szigetcsoport újabb csodálatos szegletét fedezhetik fel.

Előfoglalási kedvezményeinket idén is változatlan formában, Ultra First Minute és First Minute elnevezéssel találják meg ártáblázatainkban. Katalógusunk átlapozása után keressék fel weboldalunkat (www.apollontravel.hu) , illetve közösségi oldalunkat is (www.facebook.com/apollomtravel), ahol nyomon követhetik akciós ajánlatainkat.

Reméljük, hogy minden kedves, visszatérő Vendégünk és leendő Utasaink is találnak majd igényeiknek megfelelő nyaralási lehetőséget kínálatunkban és megtisztelnek bizalmukkal.Szeretettel várjuk minden kedves új és régi Vendégünket.

Köszönettel:
Az APOLLON TRAVEL csapata